A magyar válogatott Varga Kevin kiváló formában játszik az ősszel

Magyarország Törökország Nemzetek Ligája
Varga Kevin remekül szállt be a mérkőzésbe
Vágólapra másolva!
A török Kasimpasa szélsője, Varga Kevin kezdi megtalálni a formáját, és abban bízik, hogy válogatottunkra a vb-selejtezősorozatban vagy a Nemzetek Ligájában újabb sikerek várnak.

A Denizlispor elleni pénteki 3–2-es győztes bajnokin egy remek beadással és egy góllal vetette észre magát a török bajnokságban - derül ki a Nemzeti Sport oldalán lévő interjúból.

A fiatal játékos utoljára szeptemberben a Rizespor ellen szerzett gólt. Varga Kevin elmondása szerint nem aggódott azon, hogy mikor talál be ismét a kapuba. Erős bajnokságban játszik, és nem szokott görcsölni azon, hogy mikor lő gólt. Inkább az érdekli, hogy a játéka rendben legyen.

A csapata céljairól elmondta, hogy a Kasimpasa szeretne a mezőny első harmadához tartozni. Sűrű időszak vár rájuk, de a hatodik-hetedik helyre mindenképpen szeretnének odaérni.

Varga Kevin remekül szállt be a mérkőzésbe Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ami a magyar és a török bajnokság közötti különbségeket illeti, Varga Kevin elmondta, hogy a török bajnokságban a játékosok magasabb mínőséget képviselnek, így nem lehet kihagyni egy pillanatra sem.

Arról, hogy a fiatal közeppályásnak mi a véleménye a vb-selejtező csoportunkról, arról bővebben ide kattintva olvashatnak.

.