A szponzorfal bánta a világbajnok focista dühkitörését - videó

1. FC Union Berlin - Borussia Dortmund Sports soccer Bundesliga Single Happy Mats Hummels (Borussia Dortmund)
18 December 2020, Berlin: Football: Bundesliga, 1. FC Union Berlin - Borussia Dortmund, Matchday 13 at Stadion Alte Försterei. Mats Hummels from Dortmund. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/ZB - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series.
Vágólapra másolva!
Az Union Berlin a Bundesliga 13. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén hazai pályán 2-1-re legyőzte a Borussia Dortmundot, amit a vendégek rutinos védője, Mats Hummels láthatóan nem viselt jól. 

A BVB világbajnok védője, aki egy müncheni kitérőt követően az előző idény kezdetén tért vissza Dortmundba, ahol korábban 2009-től 2016-ig játszott, nagyon rosszul fogadta az újabb vereséget. A lefújást követően az lehetett az első gondolata, hogy "valakit megütök", de erre szerencsére nem került sor, helyette a tévés interjúk hátteréül szolgáló szponzorfal kapott egy jó nagyot.

A szezon előtt a címvédő Bayern München első számú kihívójának tartott Dortmund 13 forduló után ugyan a negyedik helyen áll, de hátránya már hat pont a listavezető Bayer Leverkusennel szemben, ráadásul 7 győzelem és 1 döntetlen mellett a pénteki már az ötödik veresége volt a sárga-fekete csapatnak.