Kubatov Gábor szerint hat poszton kell megerősíteni a Fradi keretét

Kijev, 2020. december 8. A Ferencváros játékosai csoportképhez sorakoznak fel a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott Dinamo Kijev-Ferencváros mérkőzés előtt a kijevi Olimpiai Stadionban 2020. december 8-án. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
Vágólapra másolva!
Exkluzív interjút adott az M4 Sportnak Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke. A klubvezető Szergej Rebrovról, Hajnal Tamásról és a lehetséges erősítésekről is beszélt.

Kubatov Gábor szerint a Ferencváros a világ legjobb csapatai ellen is megmutatta, hogy nem kell kapkodni vagy idegeskedni, egyedül a Kijev elleni meccset sajnálja, ahol szerinte többet érdemelt volna a Fradi.

Kubatov Gábor Fotó: Hirling Bálint - Origo

Véleménye szerint az, hogy a csapat ilyen kiemelkedően teljesített az ősszel, egy nagy és közös munka eredménye.

– mondta a szakmai vezetésről.

„Rebrovval anyagilag is jó szerződést kötöttünk,

ami miatt itt tud maradni, hiszen jó pénzt keres, jó helyen van és a családja is jól érzi magát" – mondta Kubatov.

A Ferencváros játékosai csoportképhez sorakoznak fel a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott Dinamo Kijev-Ferencváros mérkőzés előtt a kijevi Olimpiai Stadionban 2020. december 8-án. Forrás: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

„Mióta én Fradi-elnök vagyok, évről évre feljebb megyünk, nem volt olyan évünk, amikor ne teljesítettünk volna jobban, ne ment volna pozitív irányba a dolog. Szergej pedig ezt kedveli. A vereségek is jót tettek, mert láttuk, hogy milyen pontokon kell megerősíteni a csapatunkat.

Hat posztot jelöltünk ki ahol erősíteni kell, ennek a felét szeretnénk már a télen végre hajtani"

- árulta el az interjúban Kubatov Gábor.