Győzött a Real Madrid a Granada ellen a bajnokságban - videó

fbl Horizontal
Real Madrid's Brazilian midfielder Casemiro (R) scores a goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Granada FC at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid on December 23, 2020. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid a La Liga 15. fordulójában a Granadát fogadta. A mérkőzést végül a hazai csapat nyerte 2-0-ra.

Az első félidőben hiába játszott óriási mezőnyfölényben a Real Madrid (68%-ban birtokolta a hazai együttes a labdát), nem tudta bevenni a vendégek kapuját.

A szünet után aztán sikerült megtörni a gólcsendet, méghozzá

az 57. percben egy szép akció végén Casemiro emelkedett a legmagasabbra és fejelte be a mérkőzés első gólját, amivel a Real Madrid szerzett vezetést.

A vezetés után sem állt meg a Madrid, még az első félidejinél is nagyobb labdabirtoklási fölénnyel, több veszélyes akcióval próbált a fővárosi csapat még egy találatot szerezni, hogy biztos legyen a győzelem. Emellett azért a Granadának is voltak próbálkozásai, kapura lövései, de egyszer sem tudtak a vendégek élni a lehetőségeikkel.

Végül a mérkőzés hosszabbításában a Real Madrid

megszerezte a második gólját is a meccsen egy kontratámadás végén, Benzemának köszönhetően.

A madridi siker azt jelentette, hogy a Real pontazonossággal a második helyen áll az Atlético Madrid mögött a La Liga tabelláján.