A török bajnok két játékosa is egy másodpercen belül kapott két sárga lapot - videó

Fatih Karagumruk vs Medipol Basaksehir  - Turkish Super Lig Fatih Karagumruk,Medipol Basaksehir,Turkish Super Lig
ISTANBUL, TURKEY - SEPTEMBER 25: Referee Ali Sansalan shows red card to Irfan Can Kahveci of Medipol Basaksehir during the Turkish Super Lig week 3 football match between Fatih Karagumruk and Medipol Basaksehir in Istanbul, Turkey on September 25, 2020. Isa Terli / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A török élvonalbeli focibajnokság rangadóján a címvédő Istanbul Basaksehir emlékezetes mérkőzésen, az utolsó negyedórára kilenc főre fogyatkozva kapott ki a Fenerbahce otthonában.

Nem is az öt gól volt igazán emlékezetes, illetve az, hogy a Fener 4-1-re nyert. Az igazán rendhagyó az volt, ahogy a lefújásra kilenc főre fogyatkozott a Basaksehir csapata.

Előbb – már 2-1-es Fener-vezetésnél – a 71. percben a brazil Rafael kapott egy másodpercen belül két sárga lapot Simsek játékvezetőtől. Az elsőt egy szerelési kísérletért, amivel nem találta el a feneres Mame Thiamot, viszont annyira felhergelte magát, hogy szinte nekiment a bírónak, akinek annyi ideje sem volt, hogy visszategye a zsebébe a lapot, mielőtt újra felmutatná.

Három perc telt csak el, amikor a 74. percben a török válogatott, Irfan Kahveci kapott brazil csapattársához hasonló körülmények között villámgyorsan két sárgát.

Az utolsó percekben mmár kettős emberelőnyben a Fener még két gólt szerzett, és végül 4-1-re legyőzte a 12 forduló után csupán a bajnoki táblázat 14. helyen szerénykedő címvédőt.