Újabb mérkőzés maradhat el Premier League-ben koronavírus-fertőzések miatt

fbl Horizontal
Tottenham Hotspur's Belgian defender Toby Alderweireld (2nd L) vies with Fulham's English defender Joe Bryan (2nd R) during the English Premier League football match between Fulham and Tottenham Hotspur at Craven Cottage in London on January 20, 2019. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A hétfői Everton–Manchester City mérkőzés után nem kizárt, hogy a szerdai Tottenham–Fulham találkozó is elmarad a Premier League 16. fordulójában.

Ahogy a hétfői rangadó, úgy a két londoni csapat összecsapása is a koronavírus-fertőzések miatt marad el, írja a The Athletic című portál. Mint arról kedden beszámoltunk, a december 21. és 27. közötti időszakban összesen 1 479 játékost és szakembert teszteltek a Premier League-ben, ezek közül 18 minta lett pozitív, ilyen magas még soha nem volt ez a szám.

A csapatok közül is különösen súlyos a helyzet a Fulhamnél, ahol Scott Parker a csapat vezetőedzője csak a napokban térhetett vissza pozitív tesztjét követően a 10 napos kötelező karanténból, de úgy tűnik, hogy a távolléte nem lasstotta le a vírus terjedését a klubnál.