Vágólapra másolva!
Szerdán új tulajdonosa lett a DVTK-nak, amely változásokkal jár a labdarúgó csapatnál - mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója a klub hivatalos oldalának. 

"Geri Gergely személyében egy rendkívül felkészült szakembert és egy végtelenül szimpatikus embert ismerhettünk meg, csak a legjobbakat tudom neki kívánni a jövőben. Biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk még róla hallani és az útjaink fogják még egymást keresztezni" - mondta Benczés Miklós a december elején kinevezett szakemberről, aki Feczkó Tamás helyét vette át.

A menesztés hírét követően nem sokkal az is kiderült, hogy a továbbiakban a horvát Zoran Zekic vezeti majd a miskolci csapatot.

A 46 éves szakember eddigi pályafutása során a nemzetközi porondra vezette az eszéki csapatot, ahol többek között a PSV Eindhovent is búcsúztatták. Ezen kívül Moldovában bajnoki címet és két kupagyőzelmet is ünnepelhetett - emeli ki a DVTK honlapja.

"Dolgozni jöttem Diósgyőrbe, ahol egy hatalmas kihívás vár rám, de hiszek magamban, a stábban, a játékosokban és mindenki másban a klubban" - mondta Zoran Zekic, aki játékosként csatár volt.

Zekic eddigi pályafutásáról bővebben ITT olvashat.