Társoldalunk:

A Bayern edzője kivágta a csapatból a tavaly még csodagyerekként ünnepelt holland csatárt

2021.01.08. 19:02

Hansi Flick, a német bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Bayern München edzője a klub U23-as csapatába száműzte a holland támadót Joshua Zirkzeét, miután elégedetlen volt a csatár pályán kívüli viselkedesével.

Már nem tagja a Bayern München első csapatának Joshua Zirkzee. A 19 éves holland csatár az előző idényben került fel a nagyok közé, és kilenc bajnokin lőtt négy gólja alapján sokan már a jövő nagy Bayern-csatárát látták benne.  

Joshua Zirkzee az előző szezonban 9 bajnoki meccsen 4 gólt lőtt a Bayern első csapatábanForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Matthias Balk

Most azonban Hansi Flick az U23-as csapatba száműzte, és a holland Voetbalprimeur.nl internetes lap a német Bildre hivatkozva arról ír, hogy a télen végleg el is hagyhatja Münchent a fiatal játékos, aki iránt az Eintracht Frankfurt és az 1. FC Köln is érdeklődést mutat.

Mint azt Flick a Bildnek elmondta, Zirkzee tehetsége továbbra sem kérdésése, azonban a hozzáállásával komoly gondok vannak. Az utolsó csepp végül az volt a pohárban, hogy a csatár túl sok fotót posztolt a közösségi oldalán a luxusnyaralásáról, hiába figyelmeztette a szakvezető, hogy a nagy lazulás helyett inkább a focira és a klubra összpontosítson.