Vágólapra másolva!
A Club Brugge télen szerződtetett támadója, Bas Dost góllal debütált új csapatában. A holland csatárnak zsinórban ez a negyedik klubja, amelynek színeiben első mérkőzésén góllal mutatkozott be.

Bas Dost 2021. január 4-én igazolt a német Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt együtteséből a belga Club Brugge-höz.

A 31 éves futballista nem sokat tétlenkedett, első mérkőzésén, a St. Truiden ellen egyből a kapuba talált a 13. percben,

hozzásegítve új csapatát a 2-1-es idegenbeli győzelemhez.

A transfermarkt.de megírta, hogy Dost karrierjében az, hogy új klubjában rögtön góllal mutatkozott be, immár zsinórban negyedik alkalommal fordult elő. A korábban a holland válogatottban is szerephez jutó, 196 cm magas csatár 2012-ben a Wolfsburg színeiben első találkozóján győztes gólt lőtt a Stuttgart ellen, 2016-ban a Sporting Lisszabon játékosaként is egyből a Moreirense kapujába talált, majd 2019-ben az Eintracht Frankfurt csapatában is góllal tette le névjegyét a Fortuna Düsseldorf ellen.

Bas Dost remekül érzi a kaput Forrás: BELGA via AFP/Yorick Jansens/Yorick Jansens

2000 óta egyedül a Granada támadója, Roberto Soldado jobb nála, ő zsinórban öt klubcsapatban is első mérkőzésén betalált.