A Milan tizenegyespárbajban jutott tovább az Olasz Kupában - videó

fbl Horizontal
AC Milan players celebrate after AC Milan's Turkish midfielder Hakan Calhanoglu (2ndR)scored the winning penalty in the penalty shootout during the Italian Cup (Coppa Italia) round of sixteen football match AC Milan vs Torino on January 12, 2021 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Olasz Kupa kedd esti nyolcaddöntőjében AC Milan gólnélküli döntetlent játszott a Torino csapatával a San Siróban, a hosszabbítást követő tizenegyespárbajt azonban megnyerte Stefano Pioli csapata, így bejutott a legjobb nyolc közé.

A találkozót - amelyen Zlatan Ibrahimovic a kezdőben kapott helyet - az AC Milan irányította, de Stefano Pioli csapata nem tudott gólt szerezni a rendes játékidőben, pedig tízszer is eltalálta a kaput. A hosszabbításban is a milánói csapat állt közelebb a győzelemhez, de nem született gól, így jöhetett a tizenegyespárbaj. A szétlövésben a Milan játékosai mind az öt tizenegyest belőtték, míg a Torino csapatából a venezuelai Tomas Rincon hibázott a negyedik körben, így a Milan jutott be a legjobb nyolc közé, ahol a Fiorentina-Inter párharc győztesével játszik.