Társoldalunk:

Balesetet szenvedett a Fradi focicsapatának busza Marbellán

2021.01.12. 21:25

A Marbellán edzőtáborozó Ferencváros férfi labdarúgóinak csapatbusza az Észtország elleni felkészülési mérkőzésről visszafelé menet Marbella belső városrészében baleset részese volt. Az elsodort gyalogosnak a mentő kiérkezéséig a magyar klub orvosa segített. A csapat minden tagja jól van.

A fradi.hu beszámolója szerint a stadionhoz közel a csapatbusz a hátsó részével elsodort egy embert. Egy szűk, de két sávos utcában állt egy autó a parkoló kocsik mellett, elfoglalva a két sávból egyet. A vezető oldali ajtajánál állt egy férfi, aki intett a sofőrnek, hogy mehet a busz, elférnek. A busz lépésben elindult, majd amikor már majdnem teljesen elhaladt a gépkocsi és a férfi mellett, akkor az illető váratlanul oldalra fordult, a válla nekinyomódott a busz oldalának, s a spanyol férfi a földre esett. 

Balesetezett a Fradi focicsapatának busza MarbellánForrás: fradi.hu

Azonnal megállt a busz, a mentő kiérkezéséig a Fradi csapatorvosa segített a férfinek. A történtekért minden felelősséget vállal a klub. A csapatbusz sofőrjét szondáztatták a rendőrök, ennek eredménye negatív lett. A sérülést szenvedett férfit a mentők vitték el, neki természetesen mielőbbi jobbulást kívánnak, a kiérkező hozzátartozóktól a csapatmenedzser elkérte az elérhetőségét, hogy érdeklődhessenek az állapota felől.