Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Ferencváros a második téli felkészülési mérkőzésén az észt válogatottal találkozik Marbellán. Szergej Rebrov csapata végül Aissa Laidouni találatával 1-0-ra nyert. 

Az FTC a Dibusz - Botka, Frimpong, Dvali, Nagy O. - Haratin, Vécsei - Zubkov, Nuguen, Katona B.- Uzuni összeállításban kezdte a találkozót. A meccs első húsz perce nem hozott gólt, azonban a fradi.hu beszámolója szerint cserét igen: Katona Bálint helyére Damir Redzic állt be. A 21. percben Dibusz mutatott be egy védést Sinyavskiy 15 méterről leadott lövése után. A folytatásban inkább a magyar csapat irányította a játékot, de gól nem esett az első játékrészben.

Az 52. percben megszerezhette volna a vezetést a Fradi, az Uzuni ellen elkövetett szabálytalanságért ugyanis büntetőhöz jutott.

Haratin végezte el a tizenegyest, ám a kapus könnyedén megfogta a kapu bal oldala felé tartó labdát.

Nehéz meccset játszott a Fradi az észt válogatottal Forrás: Adam Molnar/fradi.hu

A 61. percben szinte teljes sort cserélt Rerbov, így folytatta a mérkőzést a Fradi: Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Csontos, Heister - Sigér, Laidouni - Isael, Skvarka, Redzic - Baturina.

A 73. percig kellett várnia a Ferencváros vezető találatára, amikor egy szöglet után Miha Blazic fejesét kivágták a védők, majd

fél percig az észtek tizenhatosa körül járt a labda, végül Aissa Laidouni lőtt, egyenesen a kapuba.

A hátralévő időben már nem esett újabb gól, így a spanyol negyedosztályú Club Deportivo Alhaurino elleni 4-0-s sikert követően ezúttal az észt válogatottat győzte le a Fradi 1-0-ra.

Felkészülési mérkőzés, Marbella
Ferencváros-Észtország 1-0 (0-0)
Gólszerző: Laidouni (73.)