Egy szerencsés góllal nyert csak a PSG - videó

Layvin Kurzawa PSG Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain's French defender Layvin Kurzawa (L) reacts as he scores a goal during the French L1 football match between Angers (SCO) and Paris Saint-Germain (PSG) at the Raymond Kopa Stadium in Angers, western France, on January 16, 2021. (Photo by JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain idegenben 1-0-ra legyőzte az Angers csapatát a francia labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Miután a PSG pénteki közleményéből kiderült, hogy Mauricio Pochettino elkapta a koronavírust, a csapat vezetőedzőjének nemrég kinevezett argentin szakember nem lehetett ott szombati idegenbeli mérkőzésükön.

A párizsiak kezdőjében helyet kapott Ángel Di Maria, Neymar és Kylian Mbappé is, akik a fiatal Moise Kean mögött játszottak. Ez elvileg a címvédő legerősebb támadósora jelenleg, ám a 70. percben mégsem egyikük lőtte az együttes egyetlen gólját.

Alessandro Florenzi beadása egy védőn megpattanva szállt át a kapu előterének hosszú oldalára, ahonnan Layvin Kurzawa kapásból megszerezte a három pontot érő találatot a PSG-nek.

Győzelmükkel a fővárosiak megelőzték a tabellán a csak vasárnap pályára lépő Olympique Lyont, és átvették a vezetést a Ligue 1-ben.