Vágólapra másolva!
A Chelsea edzője, Frank Lampard továbbra is bízik a fiatal csatáraiban, azonban tisztában van vele, hogy még nincsenek azon a szinten, mint a csapat korábbi sztárjai, Eden Hazard és Diego Costa.

A Chelsea ugyan szombaton 1-0-ra legyőzte a Fulhamet a bajnokságban, azonban a mutatott játék nem volt annyira meggyőző, főleg annak tekintetében, hogy a második félidőt emberelőnyben futballozta végig.

A nyáron 47 millió fontért szerződtetett német támadó, Timo Werner hatalmas helyzetet hagyott ki, tovább folytatva 10 meccs óta tartó góltalansági sorozatát.

A The Guardian megírta, hogy

Lampard inkább a fiatalokra épít, nem pedig a már befutott, kész játékosokra,

de nyilván a csapat számára hiányzik az az eredményesség, ami például Eden Hazardot és Diego Costát jellemezte. Az ő vezérletükkel a Chelsea 2015-ben és 2017-ben is bajnok tudott lenni.

Frank Lampard továbbra is bízik a fiatalokban Forrás: AFP/Mike Hewitt

Különösen a támadószekcióban rendkívül fiatal játékosokkal rendelkezünk. Nincsenek olyan gólzsákok és gólpassz-mesterek, akik korábban meccseket döntöttek el" - mondta a tréner.

"A csapatunkban azonban nagy potenciál van. Nyilván lesznek kemény pillanataink. Nincs a keretünkben Eden Hazard, aki a gólok és gólpasszok 50 százalékát összehozta, és nincs Diego Costa, aki 30 gólt szerzett egy szezonban.

Fejlesztjük a fiatalokat, én erősen hiszek bennük" -

tette hozzá.

A Chelsea jelenleg 18 mérkőzés után 29 ponttal a hetedik a tabellán, 5 pontra van a BL-indulást érő negyedik helyezett Liverpooltól a Premier League-ben.