Elképesztő átváltozáson ment keresztül a spanyol sztárcsatár - képek

fbl Horizontal
Atletico Madrid's Spanish forward Fernando Torres reacts during a tribute at the end of the Spanish league football match between Club Atletico de Madrid and SD Eibar at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on May 20, 2018. - Torres scored twice in what was his final match for Atletico Madrid. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Elképesztő átváltozáson ment keresztül az aktív játéktól 2019 augusztusában visszavonult korábbi 110-szeres spanyol válogatott csatár, Fernando Torres.

A játékosként többek között az Atlético Madridban, a Liverpoolban és az AC Milanban is megfordult kiváló támadót nem véletlenül nevezték anno "Kölyök"-nek, hiszen kisfiús ábrázatához viszonylag cingár testalkat járult. Legalábbis nem úgy nézett ki, mint, akinek kézisúlyzó volt a jele az óvodában.

Még 2018-ban sem volt az az izomkolosszus Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Ehhez képest most szinte rá sem ismerni: legalább 15 kiló izmot felszedett és lassan úgy néz ki, mint egy testépítő:

A 110 válogatott meccsén 38 gólt szerző, világ- és kétszeres Európa-bajnok csatár talán az egykori német válogatott kapustól, Tim Wiesétől vette a receptet, aki visszavonulása után ugyancsak a konditerembe költözött, és ma hivatásos pankrátorként keresei a kenyerét.