Társoldalunk:

Távozni akar a Real Madridtól a fiatal sztárfocista

2021.01.20. 09:23

Komoly fordulatot vett Martin Ödegaard helyzete a Real Madridnál. A Marca értesülése szerint a norvég játékos kérte a klubot, hogy távozhasson, mivel Zinédine Zidane irányítása alatt alig kapott lehetőséget a bizonyításra. 

A még mindig csak 22 éves középpályás az Alcoyano Kelleni keretből is kimaradt, így biztosan nem lép pályára szerdán este a Király-kupában sem. Ez pedig hatalmas visszalépés ahhoz képest, hogy Ödegaard az előző idényben kiválóan teljesített a Real Sociedadban, ezért is hívta vissza a klubja.

Martin Ödegaard (jobbra) távozni akarForrás: AFP/Miguel Medina

A jelenleg is zajló idényben mindössze 367 percet töltött a pályán, emiatt pedig úgy döntött, hogy kérvényezi a Real Madridot, hogy ismét adják kölcsön egy másik klubba a több játéklehetőség reményében.

A lap szerint Zidane erről hallani sem akar, mivel nincs sok opciója a középpályára, viszont sok lehetőséget nem ad a bizonyításra. A Real Socieadad mindenesetre tárt karokkal várja, és Ödegaard is szívesen térne vissza. A Marca szerint megkezdődtek a tárgyalások a klubok között, de nem ez az egyetlen alternatíva a játékos számára.