Egygólós hátrányból fordítva győzött a Manchester United - videó

fbl Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba (C) plays the ball during the English Premier League football match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London on January 20, 2021. (Photo by Adrian DENNIS / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League 18. fordulójának szerda esti mérkőzésén a kiesés ellen küzdő Fulham fogadta a Manchester United csapatát. A meccsen hamar vezetést szerzett a hazaiak, azonban már az első félidő felénél egyenlíteni tudott a United. A második 45 percben fordítani tudtak a vendégek és győzelmükkel ismét a tabella élére álltak.

Öt percet sem kellett várni az első gólra a meccsen, Lookman volt az, aki egy kiváló kiugratás után lőtte be a Fulham első gólját.

Aztán a 21. percben jött a válasz, igaz, ehhez kellett némi védelmi hiba is, hogy Cavani be tudja lőni az egyenlítő találatot.

Ezután inkább a vendégek voltak veszélyesebbek és több lehetőséget is kidolgoztak, de újabb gólt nem tudtak szerezni a szünetig.

A második 45 percben azonban megtört a jég, és Pogba óriási találatának köszönhetően megfordította az állást a United.

Többször már nem volt középkezdés a mérkőzésen, így a Manchester United ismét a Premier League élére állt két ponttal megelőzve a második Manchester City csapatát.