Társoldalunk:

Hihetetlen: Harmadosztályú csapat ellen esett ki a Real Madrid a kupából - videó

2021.01.20. 23:33

A Spanyol Kupa (Copa del Rey) legjobb tizenhatba kerüléséért vívott harcban a Segunda Divisionba tartozó Alcoyano fogadta az élvonalban szereplő Real Madridot. A tartalékosan felálló fővárosiak szerezték meg a vezetést a kupameccsen, de a hazaiak előbb a mérkőzés hajrájában egyenlíteni tudtak, majd a 115. percben megszerezték a vezetést, és mint kiderült, a győzelmet is. 

Az első félidőben mindössze egy gól esett, amelyet Miliato szerzett a 45. percben.

A vendégek hatalmas labdabirtoklási és kapura lövési fölényben voltak végig a találkozón, ennek ellenére a második gólt mégis a hazaiak szerezték meg a 80. percben Solbes révén a meccsen, amivel 1-1-re módosult az állás.

Egészen hihetetlen módon döntetlennel ért véget a 90 perc, így jöhetett a 2x15 perc hosszabbítás. A Real Madrid hihetetlen nyomást helyezett ellenfelére, amely a 110. percben tíz emberre fogyatkozott. Heriokus küzdelmet mutatott be az Alcoyano, amely a semmiből a 115. percben egy fantasztikusan végigvitt kontratámadással 2-1-re fordította az állást Casanova góljával, és mint kiderült, meg is nyerte a mérkőzést.

A Real Madrid a 2-1-s vereséggel búcsúzott a további küzdelmektől, és kiesett a Spanyol Kupából.