Társoldalunk:

Döntetlent játszott a Mezőkövesd Kisvárdán az NB I-ben

2021.01.23. 16:31

Nem született gól a labdarúgó NB I-ben a Kisvárda-Mezőkövesd találkozón. Kevés volt a helyzet, a Mezőkövesd állt közelebb a győzelemhez.

 A meccs első tizenöt perce alatt nem volt veszélyes kapuralövése egyik csapatnak sem.  Hazai pályán a Kisvárda érte el a legkevesebb gólt az NB I-ben: mindössze ötször talált be az ellenfelek kapujába. Félóra elteltével még mindig döntetlen volt az állás, rengeteg volt a pontatlan passz a meccsen. A 31. percben Eperjesi beadásába Jurina piszkált bele a rövid saroknál, de a labda csak az oldalhálót érintette. Öt perccel a félidő vége előtt Cseri tisztán lőhetett húsz méterről, de a labda elkerülte a Kisvárda kapuját.

A Mezőkövesd többet támadott az első félidőben, de nagy helyzetük nekik sem volt. A Kisvárda csapatának nem volt kapuralövése az első félidőben.

Nem tudott nyerni hazai pályán a KisvárdaFotó: Csudai Sándor - Origo

A második félidő elején Camaj lövése változtatott irányt a védőkön, de a Mezőkövesd kapusának nem okozott gondot. Egyre nagyobb erővel támadott a Kisvárda: az 52. percben Szimovic erős fejesét védte ki a vendégek kapusa, Szappanos. A 62. percben Ötvös Bence kapásból lőtt el egy lehulló labdát a tizenhatos előtt, de nem született gól belőle.

A 70. percben Neszterov a meccs legnagyobb helyzetét hagyta ki: az üres kapu előtt egy méterre lőtte fölé a labdát. A meccs vége előtt tíz perccel Karabeljov 25 méterről próbálkozott, de a lövése fél méterrel elkerülte a Mezőkövesd kapuját. A három perc hosszabbítás sem hozott gólt a meccsen, így csak egy ponttal gazdagodtak a csapatok.