Társoldalunk:

Meglepően nyilatkozott a Chelsea új edzője a bajnoki címről

2021.01.28. 07:54

Frank Lampard kirúgását követően a PSG korábbi edzője, Thomas Tuchel vette át a csapat irányítását. A német szakember első mérkőzésén szerda este a Wolves ellen 0-0-s döntetlent ért el.

A londoni klub ezzel az eredménnyel 20 fordulót követően mindössze 30 pontot szerzett a Premier League-ben (PL), és a nyolcadik helyen áll a bajnokságban. A lefújást követően a bajnoki cím megszerzéséről kérdezték a német edzőt, aki így válaszolt:

„A bajnoki cím? Whoah, az messze van, tudod. Nem, realistáknak kell lennünk."mondta Tuchel. A 47 éves szakember azt is hozzátette, hogy aki aláír a Chelsea csapatához, legyen az játékos vagy menedzser, attól elvárják, hogy címeket szerezzen a PL-ben, a Bajnokok Ligájában és a kupákban.

Ugyanakkor realistának kell lennünk. Nagyon sok csapat és pont van köztünk és a negyedik hely között. A legjobb dolog, amit tehetünk, hogy nem veszítjük el a fókuszt és tekintünk túl messzire, és napi szinten dolgozunk a részleteken és a pontok jönni fognak majd." – tette hozzá Tuchel.