Társoldalunk:

Solskjaer szerint a Manchester United játékában ezúttal nem volt varázslat

2021.01.28. 07:58

A Manchester United szerda este sokkoló, 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán az utolsó helyezett Sheffieldtől. Ole Gunnar Solskjaer dühös volt a bekapott gólok miatt, és úgy érezte, csapatában nem volt meg az átütő erő ahhoz, hogy begyűjtse a három pontot.

A Manchester United remek sorozata véget ért szerda este a Sheffield elleni váratlan vereséget követően. Solskjaer csapata 13 veretlen bajnoki után kapott ki, és nem tudott visszakerülni az első helyre.

Hiába birtokoltuk többet a labdát, két rossz gólt kaptunk. Nem tudtunk elég helyzetet teremteni. Nem volt varázslat ezúttal. Ők jól védekeztek, mi pedig nem tudtunk váratlan húzásokkal előrukkolni" - mondta a norvég tréner.

Solskjaer szerint ezúttal elmaradt a United-varázslatForrás: AFP/Tim Keeton

A The Guardian megírta, hogy Solskjaer nem értett egyet bizonyos játékvezetői döntésekkel, de elismerte, hogy a második bekapott gólnál nagyot hibázott csapata védelme.

A Premier League-t jelenleg a városi rivális Manchester City vezeti egy ponttal a United előtt, ráadásul Pep Guardiola együttese egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A Sheffield meglepő győzelme ellenére továbbra is az utolsó helyen áll, 10 ponttal lemaradva a bennmaradást érő 17. pozíciót elfoglaló Brightontól.