Vágólapra másolva!
Távozik a Defensa y Justiciától a vezetőedző Hernán Crespo, akinek az irányításával az argentin csapat megnyerte a labdarúgó Copa Sudamericanát.

Buenos Aires egyik külvárosának együttese két hete 3-0-ra verte a córdobai döntőben a szintén argentin Lanust, és úgy bizonyult a második számú dél-amerikai klubsorozat legjobbjának, hogy mind a kilenc meccsét megnyerte. Ezzel a Copa Sudamericana történetében a Defensa y Justicia az ötödik alakulat, amely veretlenül hódította el a trófeát.

Távozik a Defensa y Justiciától Hernán Crespo Forrás: AFP/Marcelo Endelli

A játékosként 64-szeres argentin válogatott Crespo az Instagram-oldalán jelentette be, hogy nem marad, stábjával együtt távozik.

Helyi médiaértesülések szerint a 45 éves tréner - aki játszott a River Plate, az AC Parma, a Lazio, az Internazionale, a Chelsea, az AC Milan és a Genoa csapatában, és argentin, olasz, valamint angol bajnok és Libertadores Kupa-győztes - kapott ajánlatot a chilei szövetségtől a válogatott irányítására, de megkereste őt a Sao Paulo is, egyes információk pedig arról szóltak, hogy visszatér Európába. Az Olé nevű argentin portál ugyanakkor úgy tudja, hogy a legvalószínűbb befutó a brazil klub lesz.