Vágólapra másolva!
A Szerencsejáték Zrt. nem tapasztalt "a szokásostól eltérő, gyanús fogadási mintát" a MOL Magyar Kupában szerdán lejátszott Tállya-Kaposvár labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban.

Az Szrt. Zrt. az MTI megkeresésére azt írta, a Tállya KSE-Kaposvári Rákóczi FC mérkőzést "a Szerencsejáték Zrt. minimum hármas kötésben, nyolc különböző típusú fogadási piaccal - például 1X2, gólszám 2,5, hendikep 1-0 - kínálta, amelyek között nem szerepelt az úgynevezett félidő/végeredmény fogadási lehetőség". A cég jelezte, hogy a meccs az élőben fogadható események közé sem került be.

- olvasható az Szrt. levelében. A Szerencsejáték Zrt. kiemelte, a fogadási kínálatába bekerülő mérkőzésekkel kapcsolatosan sportfogadási szakembereik "folyamatos és alapos monitorozó tevékenységet folytatnak".

A nyolcaddöntőbe jutásért rendezett meccset a harmadosztályú Tállya 0-2-ről 5-3-ra nyerte meg Forrás: M4 Sport

- áll a válaszlevélben. A nyolcaddöntőbe jutásért rendezett találkozót

a harmadosztályú Tállya 0-2-ről 5-3-ra nyerte meg - fordulás után kevesebb mint negyedóra alatt négy gólt szerezve

- a meccs után az NB II-ben szereplő Kaposvár kezdeményezte a mérkőzés kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél is.

- írta ennek kapcsán közösségi oldalán a somogyi egyesület, amely elnézést kért minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól a történtekért.

Az MLSZ álláspontja változatlan: minden rendelkezésére álló eszközzel megvédi a sportágat a labdarúgással összeegyeztethetetlen cselekményektől, és a zérótolerancia elvét alkalmazza a csalókkal szemben.

- mondta az MTI-nek Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.