A Liverpool az MTK, a Leipzig az Újpest stadionjában tartja edzését kedden délelőtt

Liverpool FC wants to sign Timo WERNER from RB Leipzig. Erste Liga Sport Sports jersey 19 professional footballer GAME season 2019 database DFL 20 men Bundesliga 2020.1 league league game soccer SOCCER PLAYER club jersey Club Dress club soccer game soccer
PHOTO ASSEMBLY: Liverpool want to sign Timo WERNER from RB Leipzig. Archive photo: goaljubel Timo WERNER (L) after goal for 1-0 jubilation, joy, enthusiasm, action, hi: Timo HORN (goalwart 1.FC Cologne) on the ground. Soccer 1.Bundesliga, 12.matchday, matchday12, RB Leipzig (L) - 1.FC Cologne (K) 4-1, on 23.11.2019 in LEIPZIG, REDBULLARENA, DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI-VIDEO. ¬ | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Kedden este Budapesten a Puskás Arénában rendezik meg az RB Leipzig-Liverpool labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzését. Most az is kiderült, hogy a két sztárcsapat hol tartja meg a meccs előtti utolsó edzését.

A koronavírus-járvány miatt Németország nem enged be senkit Nagy-Britanniából, ezért a kedden este 21 órakor kezdődő RB Leipzig-Liverpool nyolcaddöntőt a Puskás Arénában rendezik meg. A két csapat már hétfőn megérkezik a magyar fővárosba.

A Liverpool kedden délelőtt az MTK stadionjában, a Hungária körúton tartja meg az utolsó edzését.

Az is kiderült, hogy az angol csapat a meccs után azonnal elhagyja Budapestet és visszarepül Angliába. Az RB Leipzig a meccs után itt marad, ők csak szerdán indulnak vissza Németországba. Az ő edzésükre kedden délelőtt a Szusza Ferenc Stadionban kerül sor Újpesten.

Mindkét sztárcsapat ötcsillagos, luxusszállodában lakik majd. Az angolok a Ritz-Carlton Hotelt választották, a németek a Mariott szállót. A meccset zárt kapuk mögött, a koronavírus miatt a lehető legmagasabb biztonsági készültségek közepette rendezik majd meg.

Forrás