Vágólapra másolva!
A Chelsea mellőzött középpályása, az Ajaxtól szerződtetett Hakim Ziyech nyáron Olaszországba igazolhat. A marokkói futballista iránt két sztárcsapat, a Juventus és az AC Milan is élénken érdeklődik. 

A Chelsea rengeteg pénzt költött új igazolásokra az előző nyáron, azonban közülük több játékos sem azt a teljesítményt nyújtja, amit elvárnak tőle. A marokkói Hakim Ziyech is közéjük tartozik, és a hírek szerint ő lehet az első távozó.

Az Ajax korábbi játékosa Frank Lampard edzősége idején többször is sérülésektől szenvedett, az új tréner, Thomas Tuchel érkezése óta pedig kiszorult a csapatból.

Hakim Ziyech eddig még nem váltotta meg a világot a Chelsea-ben Forrás: AFP/Ian Kington

A juvefc.com megírta, hogy

a mellőzött játékos a Juventusnál köthet ki nyáron, ugyanis Andrea Pirlo vezetőedzőnek szüksége van egy kreatív középpályásra, és Ziyech abszolút beleillik a képbe.

A Todofichajes információi szerint egy másik olasz topcsapat, a Milan is élénken érdeklődik a futballista iránt, akinek a szerződtetéséről már egyeztetett a londoni klubbal a Serie A listavezetője.

Ziyech 2020 nyarán igazolt az Ajaxból a Chelsea-hez 40 millió euróért. Ebben a szezonban eddig összesen 19 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 2 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott.