Vágólapra másolva!
Az első helyezett Atlético Madrid 1-1-es döntetlent játszott a Levante vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 2. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

A listavezető Atlético Madrid a Levante otthonában lépett pályára a La Liga 2. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Diego Simeone csapata hiába kezdte jobban az összecsapást, némi meglepetésre a 17. percben hátrányba került.

A korábbi Újpest-játékos, Enisz Bardi remek labdát kapott a 16-oson belül, és egy igazítás után laposan Jan Oblak mellett a kapuba lőtt.

A 23. percben a góllövőlista éllovasa, Luis Suárez került helyzetbe, de lövését hatalmas bravúrral védte Aitor Fernandez.

A madridi csapat sokkal többet lőtt kapura és nagyobb arányban birtokolta a labdát, egyértelmű fölényben futballozott. A nyomás a 37. percben érett egyenlítő góllá,

Marcos Llorente egy szöglet után a 16-oson kívülről lövésre vállalkozott, amely megpattant egy védőn, és a hálóban kötött ki.

A félidőre 1-1-es eredménnyel vonulhattak a csapatok.

A második játékrészt is aktívan kezdte a vendég együttes, de Suárez majd Ángel Correa sem tudott a kapuba találni.

Ezúttal Suárez nem tudott a kapuba találni Forrás: AFP/Jose Jordan

Simeone csapata igyekezett fokozni a nyomást a hajrában, azonban az éllovas játékából hiányzott a kreativitás és a pontosság. Saúl a 87. percben a ugyan kapuba talált, de les miatt érvénytelenítették a gólt, sőt, a végén még Oblak hatalmas védésére is szüksége volt a vendégeknek.

Az Atlético Madrid végül csak 1 ponttal gazdagodott, de továbbra is jelentős előnnyel vezeti a bajnokságot a Real Madrid és a Barcelona előtt.

La Liga, 2. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Levante – Atlético Madrid 1-1
Gólszerzők: Bardi (17.), ill. Llorente (37.)