Társoldalunk:

Az angol sztárcsapatoktól nagyszerű kritikákat kapott a Puskás Aréna

2021.02.23. 09:53

Az elmúlt héten a Liverpool és a Tottenham is a budapesti Puskás Arénában játszotta esedékes nemzetközi kupamérkőzését, miután a koronavírus-járvány miatt előbbi Németországba, utóbbi Ausztriába nem utazhatott el az RB Leipzig, illetve a Wolfsberg elleni találkozójára. S noha nyilván a szezon közepén kevéssé tekinthető ideálisnak egy budapesti kiruccanás egy szigetországi klub számára, összességében a két angol csapatnál pozitívan értékelték a túrát.

A 67 000 fő befogadására alkalmas Puskás Arénában ugyan zárt kapuk mögött, nézők nélkül játszotta múlt kedden BL-meccsét a Liverpool a Leipzig ellen, majd két nap múlva a Tottenham az El-meccsét a Wolfsberg ellen, mint a Daily Mail írásából kiderül, az angol kluboktól a Puskás Aréna nagyszerű kritikákat kapott – számolt be az nso.hu.

A Tottenham Hotspur játékosai melegítenek a Puskás ArénábanForrás: AFP/Attila Kisbenedek

 

A lap egy „belső emberre" hivatkozva azt írja, hogy az angol klubok játékosai „elaléltak" a Puskás Aréna gyepszőnyegének minőségétől, és egyébként az utazást is zökkenőmentesnek találták.

Az újság írása azzal zárul, hogy megemlíti: a héten a Manchester City vendégeskedik a magyar fővárosban található stadionban – a Mönchengladbach elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz az apropó szerdán –, és várható, hogy a jövőben további BL- és El-meccsek helyszíne lesz a Puskás Aréna.