Társoldalunk:

Szabics Imre lehet a MOL Fehérvár edzője

2021.02.23. 07:27

A korábbi 36-szoros válogatott támadó, Szabics Imre is esélyes a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár kispadjára.

Miután múlt héten Márton Gábortól közös megegyezéssel megvált a Fehérvár, a Diósgyőr ellen Szalai Tamás másodedző dirigált, és a hétfői edzést is ő tartotta. Megtörténhet azonban, hogy szerdán már nem ő irányít – az nso.hu értesülése szerint még a kupameccs előtt bejelentheti a Vidi az új vezetőedző érkezését. 

Szabics Imre lehet a Vidi új edzőjeForrás: spox.com

Úgy tudják, továbbra is benne van a pakliban, hogy a tavaly nyáron visszavonuló, szeptember óta a klubnál sporttanácsadóként dolgozó Juhász Roland is helyet kap a stábban, de valószínűleg nem vezetőedzőként.

Az NS információja szerint egy magyar és egy külföldi szakember közül kerülhet ki a Mol Fehérvár FC új vezetőedzője. Ausztriából származó értesülésük szerint a magyar edzőjelölt nem más, mint a korábbi 36-szoros válogatott támadó, Szabics Imre. Ha a megállapodás megszületik, a labdarúgó-karrierje befejezése után a magyar válogatottnál, a Sturm Graznál, majd az osztrák válogatottnál is pályaedzőként dolgozó 39 éves tréner először dolgozhat vezetőedzőként.