Társoldalunk:

A Barcelona volt játékosa szerint ócskavassá tették a klubot

2021.02.26. 07:36

Julio Salinas 1988 és 1994 között hat éven keresztül volt a Barcelona focistája. Egy most adott interjúban azt mondta, hogy a vezetőség teljesen tönkretette a csapatot. Ferrarijuk volt és ócskavasat csináltak belőle - így beszélt az elkeseredett Salinas.

Március 7. sorsfordító nap lehet az FC Barcelona életében, ekkor tartják ugyanis a klub elnökválasztását. A csapat egykori játékosa, Julio Salinas szerint az új elnökre borzalmas idők várnak, mert a Barcelona nem más, mint egy halom ócskavas.

A sárga mezes Julio Salinas szerint a Barcelona nem más, mint egy halom ócskavasForrás: AFP/Toru Yamanaka

Salinas szerint igazi tragédia, hogy Lionel Messi minden bizonnyal elhagyja a csapatot. Hozzátette, hogy szerinte Busquets és Pique is távozni fog, ezt pedig már nem fogja kibírni a katalán együttes.

Salinas azt mondta, hogy mindenért a jelenlegi elnök, Josep Maria Bartomeu a felelős, aki pénzügyileg, gazdaságilag teljesen tönkretette az együttest. 2015 óta egyre több és több volt az olyan vereség, amely megalázó volt a Barcelona számára" - mondta a volt focista. 

A jelenlegi hullámzó eredmények ellenére Salinas szerint semmi értelme nem lenne kirúgni a csapat holland edzőjét, Ronald Koemant, aki a lehető legtöbbet próbálja meg kihozni az együttesből.

Forrás