Társoldalunk:

Belga válogatott focistát igazolt az Újpest

2021.03.01. 19:17

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy leszerződtette a kétszeres belga válogatott Yassine El Ghanassyt, aki legutóbb két éve lépett pályára tétmérkőzésen.

A belga balszélső legutóbb 2019. január 29-én, a szaúdi Al-Raed csapatában lépett pályára tétmérkőzésen. Korábban megfordult a francia Nantes, a belga Oostende és a KAA Gent csapatainál, Hollandiában játszott a Heerenveen együttesénél, de fél évet még Gera Zoltán csapatánál, a West Bromwich Albionnál is eltöltött kölcsönben.

„Először is szeretném üdvözölni a szurkolókat, hálás vagyok, hogy az Újpestre szerződhettem. Remélem, hogy jó helyen végzünk majd a bajnokságban és sikerül elérnünk majd minden kitűzött célt, például azt is, hogy a kupában döntőt játszhassunk. Igyekszem majd a lehető legtöbbet nyújtani és teljes erőbedobással megszolgálni azt a bizalmat, amit a csapat belém fektetett" - nyilatkozta a 30 éves játékos az Újpest FC honlapjának.

Yassine El Ghanassy korábban megjárta a belga utánpótlás válogatottakat is. Pályára lépett az U16-os, az U19-es és az U21-es csapatban is, majd 2011. szeptember 2-án bemutatkozott a belga válogatottban is, amelynek Georges Leekens volt a szövetségi kapitánya.