Vágólapra másolva!
A vasárnapi AS Roma elleni rangadón megsérült Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan támadója. A svéd klasszisnak várhatóan két-három hetet kell kihagynia, emiatt könnyen lehet, hogy nem tud pályára lépni korábbi csapata, a Manchester United ellen az Európa-ligában.

A Here We Go nevezetű podcast műsorvezetője, Francesco Porzio arról számolt be a Twitteren, hogy az egykori svéd válogatott labdarúgó sérülés miatt biztosan kihagyja a Manchester United elleni Európa-liga-nyolcaddöntő első mérkőzését, de a játéka erősen kérdéses a visszavágóra nézve is.

Így Stefano Pioli várhatóan két-három hétig nem számíthat 39 éves játékosára, aki combizom-sérülést szenvedett az AS Roma elleni bajnokin. Ez azt jelenti, hogy Ibra biztosan hiányozni fog csapata következő két bajnokijáról, a MU elleni El-nyolcaddöntő első meccséről, és a Napoli elleni rangadóról is.

Ibrahimovic 2016 nyara és 2018 márciusa között volt a Manchester United játékosa, 2017-ben Európa-ligát nyert a klubbal, de az Ajax elleni döntőről sérülés miatt lemaradt.

Ibrahimovic a 2020/21-es szezonban 21 mérkőzésen 16 gólt szerzett a Milanban Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Az első mérkőzéseket március 11-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik meg.