Társoldalunk:

A Chelsea sztárfocistáját nagyon megviselte, hogy nem lőtt gólt

2021.03.02. 08:44

A Chelsea sztárját, Timo Wernert nagyon megviselte hosszú gól nélküli sorozata, de elmondása szerint tanult az esetből, és érettebb játékossá vált azóta. 

A német válogatott támadó 2020-ban 47,5 millió fontért érkezett a Leipzigtől a Chelsea-hez, de első szezonja nem a legjobban alakult eddig.

A Mirror megírta, hogy Werner 25 meccsen csupán 5 gólt szerzett a bajnokságban, amely nagyon megviselte őt, főleg azért is, mert negyedik és ötödik Premier League-találata között több mint három hónap telt el. Ebben az időszakban rááadásul a Luton elleni FA-Kupa mérkőzésen gyakorlatilag a gólvonalról sem tudta a kapuba jutattni a labdát.

Timo Werner hosszú góltalansági szériát tört meg a Newcastle ellenForrás: AFP/Adrian Dennis

Amikor múlt hónapban sem lőttem gólt egy jó ideig, az volt a legrosszabb időszak a karrieremben. Sosem volt még ilyen hosszú góltalansági szériám eddig pályafutásom során, ezért nagyon örültem annak, hogy február közepén végül a Newcastle ellen a kapuba találtam" - mondta Werner.

"Amikor visszatekintek erre a fél évre, arra gondolok, hogy rengeteget tanultam magamról. Türelmesnek kell lenni, és az a cél, hogy mind a német válogatott, mind a Chelsea a legjobb Timót tudhassa a csapatában. Nem szabad önzőnek lennem és csak magamra gondolnom. Ezt mind megtanultam az elmúlt hónapokban" - tette hozzá a német csatár.