Társoldalunk:

Alpári stílusban szidta egymást a Manchester United két játékosa

2021.03.04. 18:58

A sportpályán nem ritka, hogy ellenfelek oda-oda mondogatnak egymásnak egy-egy mérkőzés vagy összecsapás hevében, de, amit a Manchester United két játékosa művelt szerda este, az minden túltesz.

A United a Crystal Palace otthonában harcolt a győzelemért, illetve azért, hogy megőrizze három pontos előnyét a tabella második helyén a Leicester Cityvel szemben, valamint, hogy két 0-0-s mérkőzést (az El-ben a Real Sociedad, valamint a bajnokságban a Chelsea ellen) végre egy gólt tudjon szerezni. 

A nagy igyekezetben aztán a MU két angol válogatott játékosa, a védő Harry Maguire és a csatár Marcus Rashford esett durván egymásnak – szerencsére csak szóban, de ez is elég volt. Maguire ígéretes indítása ugyanis lesen találta Rashfordot, amit előbbi nem hagyott szó nélkül, majd, amikor utóbb visszakérdezett, hogy mégis mit akar tőle a védő, Maguire azt találta mondani, hogy "gyere vissza a kib*szott lesről", amitől Rashfordnál is elszakadt a cérna. A fiatal támadó a "fogd be a pofád, kib*szott f***fej" formulával jelezte, hogy nem kíváncsi csapattársa taktikai tanácsaira.

A mérkőzés 0-0-s döntetlennel ért véget, ami sorozatban a harmadik ilyen találkozó volt a MU számára, amelyik immár 285 perce nem tudott gólt lőni.