Vágólapra másolva!
Bognár György, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC edzője a hét közi Fehérvár elleni mérkőzésen összetűzésbe került a negyedik játékvezetővel, a meccs után pedig azt nyilatkozta a bírókról, hogy ez egy olyan kontroll nélküli, belterjes világ, amivel kár szembeszállni. A Tolna megyei csapat edzője két nappal a meccs után megfogadta, többet nem beszél a bírókról, csak a saját csapata teljesítményét fogja értékelni.

A szerdai találkozón Bognár Györgynek az első félidő elején a negyedik játékvezetővel akadt nézeteltérése, mert a szakember a tartalékbíró miatt nem látott jól a kispadról, ezért egy hűtőládára ült le.

A lefújás után így beszélt a játékvezetőkről:

Két nappal a meccs után a Tolna megyei csapat közösségi oldalán megjelent egy Bognár Györgyöt ábrázoló kép az alábbi képaláírással:

„Úgy érzem, hogy a játékvezetéssel kapcsolatos nyilatkozataim utáni reakciók – úgy a klubon belül, mint kívül – nemcsak rám, de a csapatunkra is hatnak, emiatt a továbbiakban kizárólag a saját teljesítményünkről szeretnék véleményt formálni."

Bognár György a jövőben nem kíván a játékvezetőkkel foglalkozni Forrás: PAKSI FC/Facebook

Szombat délután a Paksi FC a 11 mérkőzés óta veretlen Mezőkövesd csapatát fogadja az OTP Bank Liga 25. fordulójában. A játék mellett Bognár György és Pintér Attila személye miatt is érdekes lehet a találkozó, hiszen a két edző bármikor képes felhívni magára a figyelmet.