Társoldalunk:

Felnyitná Maradona koporsóját a legendás focista állítólagos gyereke

2021.03.05. 12:38

A 19 éves Santiago Lara biztos benne, hogy Diego Maradona az édesapja volt, és mindenképpen szeretné ezt bebizonyítani. A fiatal fiú már a hatodik személy, aki azt állítja, hogy az argentin legenda gyermeke.

A 19 éves fiú a legendás argentin labdarúgó 2020. november 25-ei halála után két nappal már arra kérte a hatóságokat, hogy exhumálják Maradona holttestét, de azóta sem járt sikerrel.

A Bors megírta, hogy Santiago Lara 2006-ban tüdőrákban elhunyt édesanyja gyakran lefeküdt a klasszis focistával.

"A mamám a halála előtt három nappal több ügyvédett összegyűjtött az ágya mellett, és tudatta velük, hogy hét évig viszonyt folytatott Maradonával. Én ebből a szerelemből származok" - mondta Lara.

A fiatalember mindezt már nevelőapjától, Marcelo Larától megtudta 13 éves korában. "Neki már korábban elárulta szegény mama, hogy nem tőle származom" - tette hozzá.

Diego Maradona halála óta rengeteg pletyka látott napvilágotForrás: ANP via AFP/Juan Vrijdag

Minden tény a kezünkben van, csak éppen a DNS-vizsgálat eredményére lenne szükségünk. Nem nagyon értem, hogy miért ne lehetne a koporsóból mintát venni, elvégre azzal nem sértenénk meg a labdarúgó emlékét" - mondta Lara ügyvédje, José Nunez.

Lara elmondása szerint nem az örkségéért hadakozik, csupán százszázalékos bizonyosságot szeretne arról, hogy valóban Maradona az édesapja.

"Eszem ágában sincs pénzt kérni abból az összegből, amit maga után hagyott. Magam is nagyon tiszteltem Maradonát. Sejtem, hogy ő az igazi apám. Erre persze kellőképpen büszke vagyok még akkor is, ha további öt, hasonlóképpen szerelmi kalandból született személyről írnak az argentin pletykalapok" - magyarázta a 19 éves fiú.