Társoldalunk:

Olyat nyilatkozott a Barcelona focistája Messiről, amit sosem gondolt volna

2021.03.09. 07:15

A dán Martin Braithwaite az FC Barcelonában Lionel Messivel együtt focizik. A skandináv játékos most hosszan beszélt az argentin csillagról.

"Tudom, hogy most mindenki meglepődik, de Lionel Messi az egyik legcsendesebb ember az öltözőben. Egy szerény srác, egy egyszerű fiú. Egyáltalán nem arrogáns, nincsenek sztárallűrjei. Szeret szórakozni, pontosan úgy él, mint bármelyik hétköznapi ember. Imádja a családját és a focit is. Azért szokott velünk is beszélgetni, szóval, megismerhetjük őt, de csak annyira, amennyire ő engedi.  Most éppen az egész világsajtó azt írja, hogy mennyi problémája van a Barcelonának, hogy mennyire szétesett a csapat. Ezt elutasítom. Bennünket úgy kezelnek az újságírók, hogy mindig csak a probléma van velünk és kezelhetetlenek vagyunk. Ez sem igaz. Őrült csapatszellemünk van, minden meccsre úgy megyünk, hogy harcolunk és nyerni akarunk. Másképpen ez nem menne" - fejezte be a nyilatkozatát a dán játékos.

A Barcelona szerdán a PSG ellen játszik a BL nyolcaddöntőjében. Az első meccset Barcelonában a francia csapat 4-1-re nyerte meg, így a katalánok szinte már lemondhatnak a továbbjutásról.