Részegen került börtönbe Sir Alex Ferguson

fbl Horizontal
Former Manchester United manager Alex Ferguson reacts ahead of the first leg of the UEFA Champions League round of 16 football match between Manchester United and Paris Saint-Germain (PSG) at Old Trafford in Manchester, north-west England on February 12, 2019. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Alex Fergusonról készített dokmentumfilmben a skót mester meglepő őszinteséggel mesélt fiatalkori élményeiről és arról, hogy mennyire nehéz volt családjával elfogadtatni azt, hogy futballista lesz.

Ma már szinte hihetetlen, hogy Alex Ferguson mennyire vad és kicsapongó életet élt fiatal korában, Skóciában. Az egykori edző és menedzser elmondta, hogy az apja soha nem vette komolyan a szándékait, nem tartotta semmire a futballt. Annyira összevesztek ezen, hogy apa és fia hosszú ideig nem állt szóba egymással. 1961-1963 között két évig szünetelt a kommunikáció az édesapjával.

mondta el a filmben Alex Ferguson, aki később a Manchester United csapatával minden idők egyik legsikeresebb edzője és menedzsere lett.

Forrás