Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic elismerte, hogy a jelenlegi Manchester United jobb csapat, mint az, amelyikben ő 2016 és 2018 között játszott, azonban szerinte ez semmit sem jelent, ezért finoman arra buzdította korábbi klubját, hogy kezdjen el trófeákat nyerni.

Zlatan Ibrahimovicot is a soraiban tudó AC Milan a nyolcaddöntőben búcsúzott a labdarúgó Európa-ligában, miután az idegenbeli 1-1-es döntetlent követően a csütörtöki visszavágón házigazdaként 1-0-ra kikapott a Manchester Unitedtől.

Ibra meglehetősen csalódott volt a Manchester United elleni vereség után Forrás: AFP/Marco Bertorello

A meccs után Ibrát arra kérték, hogy hasonlítsa össze a jelenlegi Unitedet és a José Mourinho féle manchesteri csapatot, amelynek 2016 és 2018 között tagja volt. A 39 éves svéd csatár szerint csapatként jobb a jelenlegi United, ugyanakkor szerinte ez lényegtelen, hogyha Soskjaerék nem tudnak trófeákat nyerni.

Szerintem sokat fejlődtek, jobb csapat, mint a Mourinho féle, amelynek én is tagja voltam, de én nyertem trófeákat a klubbal, és ez nagy különbség." – mondta Ibra a kiesést követően.

Ibrahimovic az Old Traffordon töltött ideje alatt Ligakupát és Európa-ligát nyert a csapattal, valamint angol Szuperkupa-győzelemhez segítette a gárdát. Másfél idény alatt 53 mérkőzésen 29 gólt szerzett és 10 assziszttal szolgálta a csapatot.

Érdekesség, hogy Ibrahimovic távozása óta egyetlen trófeát sem nyert még a United.