Hoeness szerint a Bayern csapatának nincs miért aggódnia a Lipcse elleni rangadó előtt

firo: 13.01.2021 Soccer: Soccer: DFB Pokal Season 2020/21 Holstein ... DFB Pokal Soccer: Holstein Kiel - FC Bayern Munich Season 2020 SPO firo: 13.01.2021 Muenchen 21 Horizontal
Uli Hoeness, a Bayern München labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke nem aggódik a Lipcse elleni meccs miatt
Vágólapra másolva!
Uli Hoeness, a Bayern München labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke szerint csapata kényelmes helyzetből várhatja az RB Leipzig elleni Bundesliga-rangadót a nemzetközi szünet után, jövő szombaton.

A korábbi kiváló futballista kiemelte, hogy a lipcseiek - akiknek keretében három magyar válogatott is van Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán személyében - kiemelkedő szezont futnak, kiegyensúlyozottabbá váltak, és átvették a Borussia Dortmundtól a szerepet, mint a Bayern nagy riválisa.

Uli Hoeness, a Bayern München labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke nem aggódik a Lipcse elleni meccs miatt Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Selim Sudheimer


- mondta Hoeness. Hozzátette:

mindezekkel együtt a nyomás a Leipzigen lesz,

nem pedig a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is címvédő, éllovas Bayern Münchenen.

A két csapat december 5-én, Münchenben fordulatos 3-3-at játszott egymással. A vendégek 1-0-ra és 3-2-re, a hazaiak pedig 2-1-re vezettek, majd a 75. percben egyenlítettek.