A magyar válogatott védő csapata ajánlatot tett Joachim Löwnek

Germany - Switzerland Sports soccer Nations League A International match National Team
13 October 2020, North Rhine-Westphalia, Cologne: Football: Nations League A, Germany - Switzerland, group stage, group 4, 4th matchday in the RheinEnergieStadion. National coach Joachim Löw is about to play in the stadium. Photo: Federico Gambarini/dpa
Vágólapra másolva!
A Bild című német napilap információi szerint korábbi klubja, a török Fenerbahce máris ajánlatot tett a  német válogatott éléről a nyári Európa-bajnokság után távozó Joachim Löwnek.

A 61 éves szakember március 9-én jelentette be hivatalosan, hogy 15 év után távozik a német válogatott éléről, amelyikkel – többek között – 2014-ben világbajnoki címet, 2010-ben pedig vb-bronzérmet nyert.

Most kiderült, hogy korábbi klubja, a török Fenerbahce máris ajánlatot tett neki. Löw edzői karrierje első időszakában, az 1998-99-es idényben ült az isztambuli csapat kispadján, amelyikkel a szezon végén harmdik lett a bajnokságban.

Löw leszögezte, hogy nem kívánja abbahagyni az edzőködést Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Federico Gambarini

A török csapatnak most van edzője, Erol Bulutnak 2022-ig szóló szerződése van, ráadásul jól is megy vele a csapat a harmadik helyen áll, öt pont hátránnyal a Besiktas mögött. Január óta a csapat játékosa, a magyar válogatott védője, Szalai Attila, akinek a következő szezonban akár Löw is lehet az edzője.