Vágólapra másolva!
Az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjének 5. fordulójában a zöld-foki-szigeteki labdarúgó-válogatott hazai pályán 3-1-re legyőzte a kameruni csapatot. A találkozón Ianique dos Santos, vagyis a MOL Fehérvárban futballozó Stopria nem akármilyen gólpasszal járult hozzá csapat győzelméhez.

A 32 éves védő kezdőként lépett pályára a Kamerun elleni találkozón és 2-1-es vezetésnél gólpasszal járult hozzá, hogy csapata bebiztosítsa a győzelmet. Az Atlanti-óceán térségében rendezett meccsen rendkívül erős szél fújta, ami a második félidőben a zöld-foki-szigeteki csapatot segítette.

A 69. percben a MOL Fehérvár védője utolsó emberként hátrahúzta a labdát, abba azonban kétszer is belekapott a szél, így két kameruni védőn is átpattant a labda, Ryan Mendes pedig egyedül léphetett ki ziccerben, amit gólra is váltott.

Ezzel a győzelemmel a zöld-foki-szigeteki csapat óriási lépést tett ahhoz, hogy 2015 után ismét részt vehessen az Afrika-kupán. Ehhez az utolsó fordulóban elég egy döntetlent elérnie a csoportutolsó mozambiki válogatott vendégeként.