Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund sztárjának, Erling Haalandnak az édesapja, Alf-Inge Haaland fél óráig bujkált Barcelonában egy reptéri WC-ben, mert titokban szerette volna tartani, hogy a fia jövőjéről tárgyal.

A híres futballügynök, Mino Raiola megpróbálta félrevezetni a spanyol sajtót és a fotósokat, hogy csak vele foglalkozzanak, és ne tudják meg azt, hogy a Dortmund sztárjának édesapjával tárgyal ügyfele, Erling Haaland jövőjéről.

Raiolának az volt a terve, hogy a reptérről ő távozik elsőként, így el tudja terelni a figyelmet a Dortmund norvég sztárjának apjáról, ezért arra kérte a férfit, hogy fél óráig várakozzon az egyik mellékhelyiségben.

Erling Haaland édesapja (balra) nem tudta titokban tartani, hogy Barcelonában járt Forrás: Football24News

A dán B.T. megírta, hogy a terv nem sült el túl jól, mert a spanyol sajtósok észrevették, amint Alf-Inge Haaland a Barcelona által küldött autóba beszállt.

Raiola nem számított arra, hogy a fotósok a terminálban maradnak, és észreveszik a titokban saját fia átigazolása ügyében tevékenykedő édesapát.

Még nem dőlt el, hogy a Dortmund 20 éves csatára melyik csapatban folytatja pályafutását, de kérője szép számmal akad. A hírek szerint a Barcelona mellett a Real Madrid is élénken érdeklődik Haaland iránt, és Mino Raiola már Madridban is tárgyalt Florentino Pérez elnökkel.