Klopp szerint csalt a bíró a Liverpool ellen

Horizontal
German referee Felix Brych (C) shows a yellow card to Liverpool's Senegalese striker Sadio Mane (L) during the UEFA Champions League first leg quarter-final football match between Real Madrid and Liverpool at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas in the outskirts of Madrid on April 6, 2021. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpool kedden este sima 3-1-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid otthonában. A lefújás után Jürgen Kloppnak honfitársáról, a mérkőzést vezető Felix Brychről is megvolt a véleménye.

"A legfontosabb, hogy nem érdemeltünk győzelmet ezen az estén. Ahhoz nem játszottunk eléggé, különösen az első félidőben" – mondta a lefújás után Klopp, majd kitért szenegáli csatára, Sadio Mané és a német játékvezető Felix Brych esetére is.

"Ami kettőjük ügyét illeti, nos, azt egyáltalán nem értem. Számomra úgy tűnt, mintha valami személyes dolog alapján hozott volna ítéleteket Sadióval szemben. Hiába követtek el egyértelmű szabálytalanságokat ellene, ő úgy viselkedett, mintha (Mané) csak dobálná magát. Attól a perctől fogva (a mérkőzés korai szakaszában egy kétes szerelést követően) akármit is csináltak vele, soha nem fújta le. Ez így nincs rendben, a lefújás után meg is mondtam neki, hogy nem volt igazságos Sadióval szemben."

Felix Brych úgy látta, nem történt semmi:

"Ez persze nem változtat semmin, a meccset nem a játékvezető miatt veszítettük el, hanem azért, mert nem voltunk elég jók" – zárta le Klopp a kirohanását.