Társoldalunk:

Solskjaer a Tottenham sztárját szidta, Mourinho azonnal reagált

2021.04.12. 08:02

A vasárnapi Tottenham-Manchester United Premier League mérkőzés után az Edinson Cavani meg nem adott gólját megelőző szituáció miatt összeszólalkozott egymással a két csapat edzője, José Mourinho és Ole Gunnar Solskjaer.

A mérkőzés 35. percében Cavani révén megszerezte a vezetést a Manchester United, azonban a játékvezető a videobírós visszajátszás alapján érvénytelenítette a találatot, mert azt megelőzően a vendégek középpályása, Scott McTominay lekönyökölte a hazaiak támadóját, Szon Hung Mint.

Íme az eset:

A dél-koreai szélső kissé rájátszott az esetre, és percekig a földön fetrengett, majd nem sokkal később az ő góljával került előnybe a Tottenham.

A mérkőzés után a manchesteriek norvég menedzsere nem hagyta szó nélkül az esetet. Ha az én fiam tenne ilyet, hogy három percig a földön fetreng és 10 csapattársa próbálja felsegíteni, nem adnék neki enni" - mondta Solskjaer.

Solskjaer és Mourinho nem értett egyetForrás: The Times

Mourinho természetesen nem hagyta szó nélkül az esetet, és azonnal reagált a kritikára. Szon nagyon szerencsés, mert az ő édesapja jobb ember, mint Solskjaer. Apaként gondolkodom, mert én is az vagyok, és egy apának mindig kötelessége megetetnie a gyerekeit, függetlenül attól, hogy mit tettek korábban" - reagált a portugál edző.

A mérkőzés végén egyébként Solskjaer örülhetett, mert csapata fordított, és végül 3-1-re megnyerte a meccset.