Társoldalunk:

Eltört a Debrecen kapusának orra, és még ellene ítéltek 11-est

2021.04.12. 15:32

A DVSC NB II-es labdarúgócsapata a 93. percben büntetőből kapott gólt a Nyíregyháza ellen, amellyel kialakult az 1-1-es végeredmény a Merkantil Bank Liga 32. játéknapjának keleti rangadóján. A Debrecen nemcsak a pontvesztés miatt lehetett elkeseredve, hanem Gróf Dávid súlyos sérülése miatt is.

Egy balról érkező pontrúgást követően a levegőben ütközött Gróf Dávid a nyíregyházi labdarúgóval, melynek következtében a tizenegyespontra mutatott a játékvezető. A Debrecen kapusa nem úszta meg komolyabb sérülés nélkül az esetet, hisz a vizsgálatokból kiderült, hogy orrcsonttörést szenvedett. 

Gróf Dávid orrcsonttörést szenvedettForrás: dvsc.hu/Picasa

„A tegnaphoz képest jobban vagyok, de még mindig úgy érzem magam, mint akin átment egy busz. A pletykákkal ellentétben nem veszítettem el az emlékezetem,  de az orrcsontom eltört, viszont jó hír, hogy nem mozdult el a helyéről – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Gróf Dávid. – Az ütközés után volt némi zavarosság bennem, kellett egy kis idő, hogy kitisztuljanak az események. Megmondom őszintén, meglepett és csak az ápolás után tudatosult bennem, hogy sárgát kaptam és büntetőhöz jutott a Nyíregyháza. A történtek óta nem néztem vissza az eseményeket, de véleményem szerint mind a ketten a labdára mentünk, egyikőnk sem akart szabálytalankodni. A játékvezető azt mondta, a támadó érte el előbb a labdát, viszont ha így is van, akkor nem érzem, hogy én bármiben akadályoztam volna. Hiába a sérülésem, sokkal jobban fáj, hogy már nem mi állunk a tabella élén. Jó pár forduló van még hátra, természetesen azon leszünk mindannyian, hogy visszakerüljünk az első helyre. Az biztos, hogy most minél többet kell pihennem, de nagyon bízom benne, a hét közepétől már csatlakozhatom a többiek közé."