Társoldalunk:

Megvannak Szoboszlai Dominik orvosi vizsgálatának eredményei

2021.04.14. 10:20

Menedzserirodája közlése szerint Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása három héten belül teljes értékű edzésmunkát végezhet.

Esterházy Mátyás, a futballista menedzsere kedden úgy nyilatkozott az nso.hu-nak, hogy „kedd délelőtt MR-vizsgálat szerepel a programban, a kontroll során derül ki, milyen állapotban vannak a csontok, és hogy továbbra is a tervek szerint halad-e a felépülés." 

Nos, a középpályás ügyeit képviselő EM Sports Consulting közösségi oldalának bejegyzése szerint Szoboszlai állapota folyamatosan javul, amit a keddi orvosi vizsgálatok is megerősítettek. 

"Fokozatosan emelkedő intenzitású, de jelenleg még egyéni munkával készül a teljes visszatérésre" - áll a közleményben, amely kitér rá, hogy a játékos várhatóan három héten belül már teljes értékű munkát végezhet majd csapatával,  így készülhet a Bundesliga-debütálásra, valamint az Európa-bajnokságra is.

Szoboszlai tavaly decemberben írt alá a német bajnokságban második, Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzighez, amelynél azonban sérülése miatt egyelőre nem tudott pályára lépni.