Vágólapra másolva!
Az Arsenal Edward Nketiah 97. percben szerzett góljának köszönhetően 1-1-es döntetlent játszott otthon a Fulham együttesével az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Az első félidőben a hazaiak álltak közelebb a gólszerzéshez, de Ceballos találatát les miatt érvénytelenítette a játékvezető. A fordulást követően is az Arsenal irányította a mérkőzést, előbb Lacazette, majd Bukayo Saka előtt adódott lehetőség, azonban a kimaradt helyzetek megbosszulták magukat. Gabriel szabálytalankodott a tizenhatoson belül, amiért Craig Pawson játékvezető kisebb habozás után büntetőt ítélt a Fulham javára. A tizenegyest pedig Josh Maja magabiztosan értékesítette.

Az Arsenal egyenlítő találatára egészen a 97. percig kellett várni, amikor egy szöglet után Edward Nketiah volt jókor jó helyen, és a bevágta labdát a kapuba.

Az utolsó pillanatban mentett pontot az Arsenal Forrás: AFP/Ian Kington

A Fulham pillanatokra volt a történelmi győzelemtől, hiszen még sohasem diadalmaskodott vendégként londoni riválisa felett, immáron 30 mérkőzésen 24 vereség és 6 döntetlen a mérlege az Arsenal otthonában.

Premier League, 32. forduló:
Arsenal-Fulham 1-1 (0-0)