Vágólapra másolva!
A Manchester United volt védője, Gary Neville rettenetesen dühös lett, amikor meghallotta, hogy egykori csapata is csatlakozott az európai szuperliga megalapítóihoz. Neville nyilatkozatában nem fogta vissza magát.

"A Manchester Unitedtől és a Liverpooltól undorodom a legjobban"

- nyilatkozta a Manchester United korábbi védője, Gary Neville a Sky Sports oldalán. "A Manchester United egy 100 éves klub, amelyet a munkások alapítottak. És ezek akarnak kiszállni a Premier League-ből, átmenni egy olyan bajnokságba, amelyből nem lehet kiesni? Ez abszolút szégyen. Vissza kell vennünk a hatalmat a ligában az ott élen álló kluboktól, és ez magában foglalja az én klubomat, a Manchester Unitedet is" - mondta Neville.

Nem vagyok a pénz ellen a futballban, de ragaszkodom a tisztességes sporthoz és a tiszta versenyhez.

Gary Neville undorodik attól, ami a szuperliga kapcsán most történik Forrás: AFP/Paul Ellis

Most akkor az lesz, hogy az angol klubok egy része kiválik a Premier League-ből, és így mondjuk a Leicester nyeri meg azt, ezzel ő indulhat a Bajnokok Ligájában? Ne vicceljünk már. Jelenleg a Manchester United még a Bajnokok Ligájában sem szerepel. Az Arsenal ugyanebben a helyzetben van. A Tottenham is.

Gary Neville úgy véli, a szakadár angol csapatoktól pontokat kell levonni és más szankciókkal is büntetni kell őket. Mégpedig azonnal.

Forrás