Társoldalunk:

Sigér Dávid: A szurkolók nagyon hiányoznak

2021.04.20. 22:07

A labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában a bajnoki címvédő Ferencvárosi Torna Club 3-0-ra legyőzte az Újpest FC-t a Groupama Arénában, ezzel Szergej Rebrov csapata három fordulóval a vége előtt bebiztosította a klub történetének 32. bajnoki címét és sorozatban harmadszor végzett a tabella élén. A találkozó után a Fradi magyar válogatott focistája, Sigér Dávid értékelt az M4 Sport kamerája előtt.

„Van bennem hiányérzet, mert ugyan mindig jó bajnokinak lenni, de a szurkolók nagyon hiányoznak. A meccs előtt a szurkolók kijöttek a buszunk elé, ez pedig olyan pluszt adott, ami meglátszott rajtunk a mérkőzésen. Idén magunkat is le kellett győznünk, örülök, de kellett ehhez egy komoly tűz.  

Sigér Dávid, a Fradi magyar válogatott középpályásaFotó: Csudai Sándor - Origo

Örülök, hogy pont az Újpest ellen lettünk bajnokok. Az első bajnoki címem a legkülönlegesebb, pláne mert itt lehetettek a szurkolók. Főleg, hogy a Fradi szurkolókról beszélünk, hiszen ide még az ellenfelek is szívesen jönnek játszani, olyan fantasztikus a hangulat" – mondta az M4 Sport kamerája előtt a Fradival háromszoros bajnok Sigér Dávid, aki az idei szezonban 33 mérkőzésen lépett pályára a magyar bajnokcsapatban.