Társoldalunk:

A Liverpool csapatkapitánya ezzel az érzelmes bejegyzéssel üzent a szurkolóknak

2021.04.21. 08:07

Jordan Henderson a kilépés előtt érzelmes üzenetben szólt a Európai Szuperliga miatt felháborodott szurkolókhoz. A Liverpool csapatkapitánya, Jordan Henderson a közösségi médiában megírta, hogy csapata "kollektív álláspontja" szerint nem akarják, hogy a liga létrejöjjön.

Henderson rendkívüli értekezletet tartott a Premier League-ben szereplő klubok csapatkapitányaival az ellentmondásos Európai Szuperliga miatt. Majd arra az elhatározásra jutott, hogy a klub ellen fellázadt szurkolókhoz szól a közösségi médiában.

Nem szeretjük és nem akarjuk, hogy létrejöjjön. Ez mindannyiunk álláspontja. Teljes és feltétel nélküli az elkötelezettségünk a klubunk és a szurkolóink iránt." – olvasható Henderson Twitter-bejegyzésében, amelyet aztán másik három csapattársa, Trent Alexander-Arnold, James Milner és Alisson is megosztott.

A bejegyzés óta az Európai Szuperligában (ESL) részt vevő mind a hat angol Premier League-csapat hivatalosan visszalépett - írta honlapján a BBC internetes oldalán szerda hajnalban.